Realizace

Rekonstrukce bytu v Brně

Prohlédnout galerii

Po úvodní schůzce nechal zákazník designerovi volnou ruku a plnou důvěru. Výsledkem je dokonale sladěný interiér výběrem dubové dýhy z jednoho kmene stromu.

Kde: Brno

Kdy: říjen 2020

Architekt/designér: Ing. Jaroslav Šatánek

Cíl: Komfortnější a vzdušnější obytný prostor změnou dispozice a vytvořením zakázkově vyráběného nábytku na míru

Materiály:

- masivní dubová dýha, bílý laminát
- dubová podlaha
- kompaktní deska

Z naší dílny:

- kuchyňská linka
- knihovna
- posuvné dveře
- televizní sestava
- konferenční stůl 
- jídelní stůl

Od partnerů:

- ESCO (podlahy)

Vestavěné spotřebiče 

- Siemens

Popis realizace: 

Realizace se týká přestavby bytu o výměře 66 m², kde bylo hlavním cílem vytvoření vzdušnějšího a srozumitelnějšího prostoru. Klíčovým interiérovým prvkem je průchod z jídelny do obývacího pokoje, který je na straně jídelny ukončen obložkami a posuvnými dveřmi. Na straně obývacího pokoje pak tyto obložky tvoří boky knihovny, která je v zadní části opatřena LED pásky pro efekt nepřímého osvětlení.

Zajímavé řešení se taktéž nabídlo v kuchyňské části, kde horní skříňky lícují se sádrokartonovým podhledem, ve kterém je vedeno potrubí zajišťující odtah par z digestoře. Podhled plynule navazuje na stěnu s osazenými bílými dveřmi bez obložek, což vytváří harmonické spojení kuchyňské části s obytným prostorem a zároveň elegantně zakončuje kuchyňskou linku. 

 

Potřebujete více informací?

Kontaktujte nás

nebo nám napište na Messenger 

Nastavení ukládaní cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb.

Povolit vše
Vlastní

Vlastní nastavení cookies